Telefoonnummer:
074-2771555
Telefoonnummer: 074-2771555

Spreekuur Ondersteuner Huisarts

Al enige tijd hebben we een Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH). Deze functie houdt in dat spreekuur wordt gehouden voor een aantal veelvoorkomende klachten en klein letsel.

Onze assistentes Joyce en Marly kunnen zelfstandig een aantal klachten behandelen, zonder directe tussenkomst van de huisarts. Wel zal de huisarts altijd bereikbaar zijn voor overleg. Het kan dus voorkomen dat u voor bepaalde klachten niet meer door de huisarts gezien hoeft te worden, maar dat u wordt uitgenodigd voor het SOH-spreekuur.

Joyce: ‘In deze functie kan ik een aantal veel voorkomende klachten, zoals allergische reacties, keel- en oorklachten en klein letsel, zelfstandig beoordelen en behandelen. Je ziet nu dat de agenda’s van de huisartsen snel vol lopen. Als SOH kan ik het spreekuur van de huisartsen ondersteunen. Daardoor kunnen onze patiënten sneller geholpen worden en hebben de huisartsen meer ruimte voor patiënten met complexe klachten.’  

Indien u belt voor een afspraak, kan de doktersassistente aan de hand van uw klachten of vragen inschatten of u terecht kunt voor een afspraak bij Joyce/Marly of een van de huisartsen. 

Zie het interview met huisarts Marion ten Dam over de inzet van de SOH.

JoyceMarly

Contact

Telefoon 074-2771555
 

Huisartsenpraktijk Respons

Straatsburg 21
7559 NM Hengelo
Telefoon:
074-2771555
Fax:
074-2771333
Voor spoed toets 1
Routebeschrijving >

Thuisarts-logo