Telefoonnummer:
074-2771555
Telefoonnummer: 074-2771555

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Toestemming medische gegevens


Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die Lees verder »

Praktijkindeling per 2019


 

Zoals u wellicht bekend, is huisarts Wim Kraaijvanger met pensioen. De patienten uit zijn praktijk zijn verdeeld over de praktijken van huisartsen Silvius, ten Dam en van der Waart.

Vanaf 2019 is dus sprake van drie pra...
Lees verder »

Veilig rijden op vakantie


Sommige medicijnen zorgen ervoor dat u minder veilig rijdt. U herkent deze medicijnen aan de gele sticker of waarschuwing op het doosje. Check voordat u op reis gaat hoe het met uw medicijnen zit.
Lees verder »

Adviezen bij wormen


Wormpjes komen veel voor bij kinderen. Ze geven jeuk, vooral 's nachts. Was de handen altijd na toiletbezoek en vóór het eten, knip de nagels kort en gebruik elke dag een schone handdoek en schoon ondergoed.
Lees verder »

Nieuw protocol beoordeling urineweginfecties


Per 1 januari 2018 hebben we een nieuw protocol om urineweginfecties te beoordelen. Indien het urine onderzoek niet eenduidig op een blaasontsteking duidt, gaan we op de praktijk een kweek inzetten. Deze kweek duur 1 dag. Dit houdt in dat u in ...
Lees verder »

Identificatieplicht


In Nederland geldt in de zorg een identificatieplicht. Ook onze huisartsenpraktijk is verplicht aan mensen, die zich als nieuwe patiënt willen inschrijven, te vragen zich te identificeren d.m.v. een ID-kaart, een paspoort of rijbewijs. 
Deze ...
Lees verder »

Uitbreiding spreekuren huisartsen


Per 1 september 2017 zijn de spreekuren van huisartsen uitgebreid. Op dinsdag werkt waarnemend huisarts Loes ten Velde en op donderdag Atsje Boersma.
We zijn verheugd hen bij ons team te verwelkomen!


Lees verder »

Avondspreekuur


Het avondspreekuur op donderdag wordt voorlopig niet meer gehouden. Het blijkt helaas niet haalbaar ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Telefoon 074-2771555
 

Huisartsenpraktijk Respons

Straatsburg 21
7559 NM Hengelo
Telefoon:
074-2771555
Fax:
074-2771333
Voor spoed toets 1
Routebeschrijving >

Thuisarts-logo